Over

” Iedereen heeft een verhaal.”

Stichting Voetenaandegrond ontwikkelt concepten en voert kunstprojecten uit voor het onderwijs, de zorg, maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven.IMG_0178 

Voetenaandegrond maakt producties over actuele thema’s met deelnemers van diverse leeftijd en afkomst voor een breed publiek. Uitgangspunt hierbij zijn altijd de verhalen en ervaringen van de deelnemers zelf.

12

Het doel is om mensen kennis te laten maken met kunst als vorm om hun verhaal te vertellen en hen de gelegenheid te bieden om hun talenten in de kunst te ontwikkelen. Door mensen hun eigen verhalen rond een thema te laten vertellen en uitwisselen, vertalen we grote thema’s te naar de menselijke maat. Zowel voor deelnemers als – in een later stadium – voor de toeschouwer.

60

De vorm waarin we deze verhalen presenteren, is elke keer weer anders. We gaan altijd samen met de deelnemers op zoek naar de juiste kunstvorm voor hun verhalen. Dat kan een tentoonstelling zijn, maar ook een reeks boekjes, fotoserie, film of voorstelling. Dit gezamenlijke proces van uitwisselen, vormgeven en presenteren van hun verhalen, verbindt de deelnemers op een vanzelfsprekende manier met elkaar. Met onze opdrachtgevers gaan we ook altijd op zoek naar manieren om deze verbinding te verduurzamen na afloop van de projectperiode.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s